Монгол Улсын эдийн засгийн хөгжилд хөдөө аж ахуйн гүйцэтгэх үүрэг - А., Даваасүрэн (Journal of International Studies, 2021)
Энэхүү өгүүлэлд Монгол Улсын хөдөө аж ахуйн салбарын нийгэм, эдийн засгийн хөгжилд гүйцэтгэж байгаа үүрэг, хөдөө аж ахуйн салбарын бүтэц, түүний бодит өсөлт, түүнд нөлөөлж буй хүчин зүйлс, малын тоо толгойны динамик өсөлт, малчдын нийт хүн амд эзлэх хувийн жин, газар тариалангийн хөгжлийн хандлагыг хөндсөн байна. English title: Agricultural Role in Economic Development of Mongolia