Монголын Япон судлалын нийгэмлэгийн 2013 оны эрдэм шинжилгээний хурал “Японы Тоохокү бүсийн сэргээн босголт, түүнээс авах сургамж, туршлага” сэдвийн дор амжилттай зохион байгуулагдлаа - У, Загдцэсэм (Journal of International Studies, 2013)
English title: Research Conference of Mongolia-Japan Studies Community was Successfully Organised Under the Title “Restoration, Experience and Lessons of Toohoku Region in Japan”