(untitled) (Journal of International Studies, 2021)
Монгол Улсын “Гуравдагч хөрш”-ийн бодлого: Туршлага ба асуудал - Монгол, Туркийн харилцаа Зохиогч: Доктор Ч.Цэрэннадмид, Редактор: Доктор (Sc.D), профессор Л.Хайсандай, Хэвлэсэн он: 2020 Монгол Улсын олон тулгуурт гадаад бодлогын нэг чухал чиглэл болсон “Гуравдагч хөрш”-ийн бодлого, үзэл баримтлалын хүрээний Евроазийн бүс нутаг дахь чухал түнш орны нэг Бүгд Найрамдах Турк Улс ба Монгол Улсын харилцаа, хамтын ажиллагааны тухай өгүүлэх “Монгол Улсын “Гуравдагч хөрш”-ийн бодлого: Туршлага ба асуудал - Монгол, Туркийн харилцаа” хэмээх нэгэн сэдэвт бүтээлийг тус хүрээлэнгийн Гуравдагч хөрш орон судлалын салбарын эрхлэгч, доктор Ч.Цэрэннадмид сүүлийн 10 орчим жил дагнан хийсэн судалгааныхаа үр дүнд тулгуурлан туурвижээ.