Book Review on "Geopolitical and Geostrategic external environment around Mongolia: Camouflage, Confusion, Reality and Opportunities to overcome barriers" by Dr. Jugder Bor - Sanallkhundev, `Bayasgalan (Journal of International Studies, 2021)
Доктор Ж.Борын Монгол Улсыг хүрээлэн буй геополитик, геостратегийн гадаад орчин: өнгөлөн далдлалт, төөрөгдүүлэлт, бодит байдал, хашлага давах боломж сэдвийн тухайд