Монгол Улс - БНХАУ-ын харилцааны шинэ орчинд Өвөр Монголын Өөртөө Засах Орны эзлэх байр суурийн асуудалд - Ч, Батцэцэг (Journal of International Studies, 2011)
English title: A status of Inner Mongolia in the newly established relations between Mongolia and People's Republic of China