Дэлхийн худалдааны байгууллага дахь Монгол Улсын оролцоо: туршлага, сургамж - Б, Золтуяа (Journal of International Studies, 2011)
Дэлхийн худалдааны байгууллагын тухай ерөнхий ойлголт ДХБ дахь Монгол Улсын оролцоо ДХБ-ын хүрээнд явагдаж байгаа олон талт худалдааны хэлэлцээ Монгол Улсын үүрэг амлалт Монгол Улсын туршлага Сургамж, дүгнэлт