Монгол, Вьетнамын худалдаа, эдийн засгийн харилцааг эрчимжүүлэхэд АСЕАН, БНХАУ-ын хүчин зүйлсийг ашиглах нь - Б, Гантуяа (Journal of International Studies, 2009)
English title: Intensifying the trade and economic relations between Mongolia and Vietnam by using the P.R. China, ASEAN factors