Монгол Улс ба Бүгд Найрамдах Казахстан Улсын харилцаа, хамтын ажиллагаа: 2006-2008 онуудад - М, Хурметхан (Journal of International Studies, 2009)
2006-2008 онуудад Монгол Улс ба БНКазУлсын харилцаа, хамтын ажиллагаа идэвхтэй явагдаж, хоёр талын харилцааны ач холбогдол бүхий холбогдох зарим айлчлалыг зохион байгуулж, яриа, хэлэлцээ хийх чиглэлээр явагдан, амжилт олсон он жилүүд билээ. English title: Mongolia and Kazakhstan relations and cooperation in the year 2006-2008