Монголын геополитик, дипломат ажиллагааны асуудлыг хөндсөн нэгэн шинэ бүтээлийн тухай - Ц, Баатар (Journal of International Studies, 2009)
English title: A new book about Mongolian geopolitics and diplomatic issues