ОХУ-ын төрийн эрх баригч субъектүүдийн эрх мэдлийн хуваарилалт - К, Дэмбэрэл (Journal of International Studies, 2009)
Энэхүү өгүүлэлд ОХУ-ын улс төрийн тогтолцоог бүрдүүлэгч үндсэн субъектүүд болох Ерөнхийлөгчийн, Холбооны хурлууд, Засгийн газрын эрх, үүргийн хуваарилалт нь хуулиар хэрхэн зохицуулагдаж буйг харуулахыг зорилоо. English title: Partition of Power in the authorities of Russian Political Leadership