ОХУ-ын эдийн засгийн бүс нутгийн бодлого: түлш-эрчим хүчний цогцолбор болон эрчим хүчний аюулгүй байдал - М, Энхтуяа (Journal of International Studies, 2009)
English title: Russian Regional Economic Policy: Fuel-Energy complex and the energy security