Глобал санхүүгийн хямрал: сургамж, сорилт - Ц, Баатар (Journal of International Studies, 2008)
2008 оны глобал санхүүгийн хямрал, түүний учир шалтгааныг шинжээчид өнөө өөр өөр өнцгөөс харж янз бүрээр үнэлж дүгнэж байна. Энэхүү бэсрэг өгүүлэлд глобал санхүүгийн хямрал, түүний олгож буй сургамж, сорилтын талаар тоймлон цухас өгүүлэх оролдлого хийлээ. English title: Global financial crisis: Experience and Challenges