Монгол, Вьетнамын худалдаа, эдийн засгийн хамтын ажиллагаа - өнөөгийн байдал, хэтийн төлөв - Б, Гантуяа (Journal of International Studies, 2008)
English title: Trade and Economic cooperation between Mongolia and Vietnam: Current situation and perspectives