Төв Ази ба Зүүн Өмнөд Азийнхан (Түүх-угсаатны соёлын харилцаа) - С, Дашцэвэл (Journal of International Studies, 2008)
English title: Central Asians and South East Asians (Historical and ethno-cultural relation)