Глобалчлал хийгээд Монгол Улсын эдийн засгийн гадаад харилцааны асуудлыг хөндөж бичсэн нэгэн шинэ бүтээлийн тухай - Ц, Гүрбадам (Journal of International Studies, 2008)
English title: About a book on Globalization and Foreign economic cooperation of Mongolia