Бүх Хятадын ардын төлөөлөгчдийн их хурлын арван нэг дэх удаагийн сонгуулийн анхдугаар чуулганы тухай - Н, Төмөр (Journal of International Studies, 2008)
English title: First Session of 11th National People's Congress of PRC