ИБУИНВУ-тай дипломат харилцаа тогтоосны 45 жилийн ойд зориулсан эрдэм шинжилгээний бага хурал боллоо - Д, Золбоо (Journal of International Studies, 2008)
English title: The scientific conference dedicated to the 45th anniversary of the diplomatic relations to UK