АНУ-ын чөлөөт худалдааны хэлэлцээр байгуулах бодлого, тэргүүлэх чиглэлийг тодорхойлох нь - Э, Батзориг (Journal of International Studies, 2007)
English title: The USA policy on free commercial treaty and its priorities