УИХ-ын дарга Д.Лүндээжанцангийн Канадад хийсэн албан ёсны айлчлал - Д, Өэлүн-Үжин (Journal of International Studies, 2007)
English title: The visit of the Chairman of Parliament D. Lundeejantsan to Canada