“Монгол, АНУ-ын харилцаа XXI зуунд: иж бүрэн түншлэлийн харилцаа” эрдэм шинжилгээний бага хурал болов - Д, Золбоо (Journal of International Studies, 2007)
English title: The scientific conference “The relationships between Mongolia and the USA in 21st century: The multilateral partnership