Ардын эрхт төрийн дипломат алба, гадаад харилцаа: үйл ажиллагааны торгон эхлэл - Д, Уламбаяр (Journal of International Studies, 2006)
English title: The Emerging Diplomacy and foreign relationships of the People‘s Government