Өвөр монголд Дэ вангийн толгойлсон өөртөө засах хөдөлгөөн өрнөсөн нь - Д, Зоригт (Journal of International Studies, 2006)
English title: The Movement for the Autonomy in Inner Mongolia headed by De Wang