Шанхайн хамтын ажиллагааны өнцгөөс Хятад, Оросын харилцааг ажиглахад - Писарев (Journal of International Studies, 2006)
English title: The Sino-Russian relationships from the point of Shanghai cooperation (translated by N.Aryungua, B.Kulan) - Орчуулсан: Н.Ариунгуа, Б.Хулан