Монгол Улс, Холбооны Бүгд Найрамдах Герман Улсын харилцаа, хамтын ажиллагааны хөгжил дэх Европын Холбооны хүчин зүйл - Р, Жамц (Journal of International Studies, 2006)
English title: EU's factor in the relationships between Mongolia and Federal Republic of Germany