Монгол Улс, Европын Холбооны харилцаа, хамтын ажиллагаа: өнөөгийн түвшин ба ирээдүй - Л, Оюунгэрэл (Journal of International Studies, 2005)
English title: Cooperation between Mongolia and European Union: current level and future