“90-ээд оны Монгол-Хятадын улс төр, эдийн засгийн харилцаа” (Тайваньд хэвлэгдсэн номын шүүмж) - Ч, Батцэцэг (Journal of International Studies, 2000)
English title: Political and economic relationship between Mongolia and China in the 90-ies (Resume of book printed in Taiwan)