Тайваны эрдэмтэн Чан Чи Сионы “Гадаад Монголын үндэсний нэгдэл буюу тусгаар тогтнол, бие даасан байдал” (1911 -1916) номын тухай шүүмж - О, Батсайхан (Journal of International Studies, 2001)
English title: Disputes and Negotiations over Outer Mongolia's National Identity, Unific (1911-1916)