Монгол-Хятадын эдийн засаг, худалдааны харилцаанд ӨМӨЗО-ы гүйцэтгэж буй үүрэг - Түмэнцэцэг (Journal of International Studies, 2002)
English title: Inner Mongolian roles for Mongolian and Chinese trade and Economic Relations