Монгол Улсын ШУА-ийн Ерөнхийлөгчийн урилгаар БНСВУ-ын Нийгмийн ШУА-ийн Ерөнхийлөгч, Вьетнамын Коммунист Намын Төв Хорооны гишүүн, доктор, профессор Нгуен Суан Тханг тэргүүтэй төлөөлөгчид айлчиллаа - Tsengellkham, B (Journal of International Studies, 2015)
Монгол Улсын ШУА-ийн Ерөнхийлөгчийн урилгаар БНСВУ-ын Нийгмийн ШУА-ийн Ерөнхийлөгч, Вьетнамын Коммунист Намын Төв Хорооны гишүүн, доктор, профессор Нгуен Суан Тханг тэргүүтэй төлөөлөгчид 2012 оны 5 сарын 30-аас 2012 оны 6 сарын 2-ны хооронд манай оронд айлчиллаа. Айлчлалын бүрэлдэхүүнд БНСВУ-ын Нийгмийн ШУА-ийн дэд ерөнхийлөгч, Гадаад хамтын ажиллагааны хэлтсийн дарга болон Европ судлалын хүрээлэн, Тогтвортой хөгжлийн төв хүрээлэнгийн захирлууд, Хятад судлалын хүрээлэн, Санхүү, төлөвлөлтийн хэлтсийн дэд захирлууд бүхий 8 хүн багтсан нь Вьетнамын тал өндөр ач холбогдол өгсний тод илрэл боллоо. Энэхүү айлчлалын гол зорилго нь манай улсын ШУА, БНСВУ-ын Нийгмийн ШУА-ийн хооронд шинжлэх ухааны салбарт хамтран ажиллах гэрээ байгуулж, гарын үсэг зурах явдал байлаа. English Title: Vietnam delegates led by Professor Nguen Suan Thang , President of Vietnam Social Science Institute, had visited the Mongolias DOI: http://dx.doi.org/10.5564/jis.v0i2.400