Монгол Улсын Ерөнхийлөгч Ц.Элбэгдоржийн Шанхайн хамтын ажиллагааны байгууллагын гишүүн орнуудын төрийн тэргүүн нарын зөвлөлийн 12 дугаар хуралдаан дээр хэлсэн үг - Ts, Elbegdorj (Journal of International Studies, 2021)
English title: Remarks by Elbegdorj Tsakhia, President of Mongolia, at the 12th meeting of Council of Heads of Member States of Shanghai Cooperation Organization