Ц.Батбаяр: ХКН-ын XYIII их хурлаас 2020 он гэхэд дундаж чинээлэг нийгэм байгуулах зорилт дэвшүүллээ - Ц, Батбаяр (Journal of International Studies, 2013)
English title: Ts.Batbayar: XIII Congress of CPC Put Forward the Goal for Establishment of Wealthy Society by 2020