Академич Б.Лхамсүрэнгийн Монгол Улсын гадаад харилцааны салбарт ажиллаж байсан тухайд өгүүлэхүй - Д, Уламбаяр (Journal of International Studies, 2013)
English title: About Badam Lkhamsuren’s work in Sector of Mongolian Foreign Relations