Монгол Улс дахь Хятадын хөрөнгө оруулалтын тулгамдсан асуудал ба хэтийн төлөв - Н, Ариунгуа; Ч, Батцэцэг (Journal of International Studies, 2010)
English title: Chinese vital investment in Mongolia and it's actual issue and opportunity