Монгол Улс, Оросын Холбооны Улсын хооронд стратегийн түншлэл хөгжүүлэх тухай тунхаглал (Journal of International Studies, 2009)
English title: Joint declaration for development of the strategic partnership between Mongolia and Russian Federation