ОХУ-ын Эрхүү мужийн эдийн засгийн хөгжлийн тэргүүлэх чиглэлүүд - Ж, Орхон (Journal of International Studies, 2009)
English title: Principals of economic development of Irkutsk, state of Russian Federation