Монгол Улсын буддын шашны дахин сэргэлтийн учир шалтгаан ба тулгамдсан асуудал - Л, Түмэнцэцэг (Journal of International Studies, 2008)
English title: Reasons and Issues of the Mongolian Buddhism renaissance