Өмнөд Солонгосын эдийн засгийн үсрэнгүй хөгжил ба таван жилийн төлөвлөгөөнүүдийн онцлог шинж - Б, Оюунсүрэн (Journal of International Studies, 2007)
English title: The rapid economic development in South Korea and particularities of five year plans of development