Өвөр Монгол болон Монгол Улсын хоорондох эдийн засаг, худалдаанд холбогдох зарим асуудлын тухай - Н, Улаан-Од (Journal of International Studies, 2007)
English title: On some issues concerning economic and trade relationships between Inner Mongolia and Mongolia