Монгол Улс ба ОХУ-ын хил орчим, бүс нутаг, субъектүүдийн хамтын ажиллагааны шинэ чиг хандлага - С, Дамдинсүрэн (Journal of International Studies, 2004)
English title: New tendencies in the cooperation between frontier zones, regions and subjects of Mongolia and Russian Federation