Хятад, Монголын сайн хөршийн харилцан итгэсэн түншлэлийн харилцааны шинэ төлөв - Наран (Journal of International Studies, 2004)
English title: New prospects of partnership between China and Mongolia based on good neighbourhood and mutual confidence