Богд хаант Монгол улс, БНМАУ-аас Германтай албан ёсны харилцаа тогтоох гэсэн анхны оролдлогууд ба Германд анх монгол иргэд сургаж эхэлсэн нь - Р, Жамц (Journal of International Studies, 2004)
English title: First steps of Mongolia under Boghd khan and republican government to establish official relationships with Germany and first mongolian citizens studying in Germany