Улсын хилийн баталгаажилт хамгаалалтын талаар өвөг, дээдсийн хайрласан үндэсний уламжлалт сургамж - Ш, Арвай (Journal of International Studies, 2002)
English title: Guaranteed Protection of State Border: Traditional Lessons Inherited From Ancestors