“МОНГОЛ УЛС, НҮБ-ЫН ХАМТЫН АЖИЛЛАГАА 50 ЖИЛД” СЭДЭВТ ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭНИЙ БАГА ХУРЛЫГ НЭЭЖ ГАДААД ХАРИЛЦААНЫ САЙД Г.ЗАНДАНШАТАРЫН ХЭЛСЭН ҮГ - Zandanshatar, G (Journal of International Studies, 2015)
Монгол Улс НҮБ-д элссэний 50 жилийн ойг тохиолдуулан Та бүхэнд баярын мэндчилгээ дэвшүүлж, тус бага хурал Монгол, НҮБ-ын хамтын ажиллагааны үр дүнг нэгтгэн дүгнэж, цаашдын зорилтуудыг тодорхойлоход үнэтэй хувь нэмэр оруулна гэж найдаж байгаагаа илэрхийлье. Хагас зууны тэртээ улс орноо олон улсын хамтын нийгэмлэгийн гишүүн болгох эрхэм үйлсэд оролцож явсан, улсынхаа нэр хүнд, байр суурийг НҮБ-ын хүрээнд бэхжүүлэх, Монгол, НҮБ-ын хамтын ажиллагааг өргөжүүлэн хөгжүүлэхэд хүчин зүтгэж явсан манай ахмад дипломатчид энд хүрэлцэн ирсэн нь манай бага хурлын утга агуулгыг улам баялаг, хүндэтгэлтэй болгож байна. Title: Opening speech of the Conference DOI: http://dx.doi.org/10.5564/jis.v0i1.373