МОНГОЛ УЛСЫН ГАДААД БОДЛОГО БОЛОН ХӨРШ УЛСЫН ХООРОНДОХ ХАРИЛЦАА - Amjilt, Sh; Naran, E (Journal of International Studies, 2015)
2011 оны эхэнд, Монгол улс өөрийнхөө 20 шахам жил хэрэгжүүлсэн“Олон тулгуурт”гадаад бодлогын үзэл баримтлалдаа микро зохицуулалт хийж, АНУ зэрэг барууны улсуудыг “Гуравдагч хөрш” хэмээн хүлээн зөвшөөрсөн байна. Үнэндээ Монгол улсын үүрдийн хөрш бол БНХАУ болон ОХУ юм. Title: Foreign policy of the Mongolia and it’s relation with neighbor countries DOI: http://dx.doi.org/10.5564/jis.v0i1.378