Монгол, Японы худалдаа, эдийн засгийн хамтын ажиллагааны өнөөгийн байдал - М, Болормаа (Journal of International Studies, 2018)
Энэхүү өгүүлэлд шинэ мянганы эхэн үе буюу 2000 оноос хойшхn Монгол Японы худалдаа, эдийн засгийн харилцаа, хамтын ажиллагааны өнөөгийн байдлыг Хөгжлийн албан ёсны тусламж (ХАЁТ), худалдаа, хөрөнгө оруулалт, Эдийн засгийн түншлэлийн хэлэлцээр (EPA)-ийн хүрээнд тоймлон авч үзэх оролдлого хийлээ.