ХОНИНЫ НООСНЫ СЭВ ХЯЛГАСЫГ ГАЛД ТЭСВЭРТЭЙ БОЛГОХ СУДАЛГААНЫ ДҮН - Ганбат, Г.; Хишигжаргал, Ц.; Оюунсүрэн, Э.; Туяасайхан, Ж. (Mongolian Journal of Agricultural Sciences, 2014)
Энэхүү өгүүллээр metal-oxide sol-gel system-ийн галд тэсвэртэй бодисийг сонгон бүдүүн ноосны хялгаслаг ширхэгтийг галд тэсвэртэй болгох судалгааны үр дүнг харуулна.