СААЛИЙН ҮНЭЭНИЙ СҮҮНИЙ ГАРЦАД ЦЕОЛИТЫН НӨЛӨӨ - Солонго, Dr; Тогтохбаяр, Н.; Отгонжаргал, А. (Mongolian Journal of Agricultural Sciences, 2014)
Саалийн үнээний багсармал тэжээлийн шинэ жор боловсруулан, цеолитыг түүний хуурай бодисын 4, 6, 8 хувиар нэмж туршлагын бүлгүүдийн үнээг тэжээж сүүний гарцад үзүүлэх нөлөөг судлав. Тэжээлийн идэмжийн ялгаа бүлэг хооронд бага, сүүний гарц туршлагын 2-р бүлэгт бусдаас 0.33-1.07 кг-аар давуу байна.