ИНЖЕНЕРИЙН ЧИГЛЭЛЭЭР СУРАЛЦАЖ БАЙГАА ОЮУТНЫ ТЕХНИК СЭТГЭХҮЙГ СУДАЛСАН ДҮНГЭЭС - Отгон, Ч. (Mongolian Journal of Agricultural Sciences, 2014)
Өнөө үед инженер, техникийн ажилтныг бэлтгэх үйл ажиллагааны чанарт илүү анхаарч байгаа бөгөөд тэднийг амжилттай суралцах нөхцлийг бүрдүүлэхэд сэтгэцийн үзэгдлийг судлан хөгжүүлэх, нэн ялангуяа танин мэдэхүйн үйл болох техник сэтгэхүйн хөгжлийг судалж, хөгжүүлэх шаардлага зүй ѐсоор урган гарч байна. Иймд инженерийн мэргэжлийн оюутны техник сэтгэхүйн түвшинг судалсан үр дүнг танилцуулж байна. DOI: http://dx.doi.org/10.5564/mjas.v12i1.275